Transport mobila veche

Transport mobila veche atunci cand mobila nu mai este folositoare. Transport mobila veche din orice casa sau bloc, cu muncitori care demonteaza si incarca mobila veche in masina. Masina de transport este autoutilitara de 3,5 tone Ford transit (duba). Putem elibera un apartament de mobila veche sau doar ridia fotoliile si canapeaua. Indiferent despre ce este vorba, va servim cu placere. Ne dorim sa ne multumiti, preturi la 0727 656 366.

Transport mobila veche Bucuresti, orice sector

Transport mobila veche din vile sau apartamente. Momentul in care va treziti cu casa plina de obiecte nefolositoare si cutii vechi, are rezolvare la numarul de telefon afizat. Varianta oferita de noi, inca din 2003, cand am conceput un serviciu inezistent, oferim o solutie completa. Respectiv : personal ce se ocupa de dezmembrarea mobilierului, de coborare, de aruncat. Transportul se face cu autoutilitare de 3,5 tone din orice sector. Serviciul de transport usa veche fiind la dispozitie doar pentru Bucuresti.

Transport mobila veche bucuresti

Transport mobila veche

Transport mobila veche din orice casa, de la parter sau pod. Debarasam si materiale lemnoase, haine, saltele, covoare, borcane, chiuvete, nefolositoare. Putem asigura strangerea obiectelor in saci de rafie. Oamenii fac asta pentru dumneavoastra, se ocupa de toate activitatile. Debaraua dumneavoastra va ramane golita la plecarea muncitorilor.

Transport mobila veche cu autoutilitare de 3,5 t si incarcatori pentru a manipula obiectele. Servicii de transport intregi, relocare din usa in usa. Va oferim echipa noastra pentru a descarca in locul tau. Transport mobila veche din orice zona a orasului. Transporturile le puteti comanda la 0727656366. Transport canapeua din orice sector catre alta strada sau debarasare mobila veche pana la gropa de gunoi. Serviciul de transport mobila noua se dedica orucui vrea sa se mute.

Transport mobila veche din cartierul, cu dube acoperite. Ridiam frigiderul din Crangasi sau Obor, sau alte cartiere, noi va garantam un transport sigur si ieftin. Echipa noastra de pe autoutilitara va garanteaza incarcarea si descarcarea patului. Serviciul nostru de transport bagaje reflecta transportul in sine si incarcarea/descarcarea, demontarea sau montarea corpurilor de mobilier revine beneficiarului. Urnim mobila din orice sector catre orice zona din tara sau oras.

Ridicam si mobila inlocuita, mobila nefolositoare sau linoleu, scaune, birouri. Indiferent de aleea in care va aflati vom ridica molozul a doua zi. Curatenie in curte, cu oameni care strang si incarca obiectele vechi sau nefolositaore : moloz, cufere, plastice, cuverturi, etc. Acestea vor fi incarcate in utilitare si duse la groapa de gunoi. Va evacuam de orice obiect dezmembrat. Car moloz la groapa cu container moloz sau basculabila 3,5 tone..

 
error: