Servicii Transport moloz Brasov – Servicii de transport in Brasov

Servicii Transport moloz Brasov – Servicii de transport in Brasov

Servicii Transport moloz Brasov - Servicii de transport in Brasov

Servicii Transport moloz Brasov – Servicii de transport in Brasov

Servicii Transport moloz Brasov de la amenajari, reconditionari, demolari si diverse constructii, depozitat in saci sau vrac, rezultat in urma lucrarilor. Oferim servicii de transport basculabil pe toata raza Brasovului si in imprejurimi.

Servicii Transport moloz Brasov la saci cu sau fara personal de incarcare

Acest serviciu de transport moloz la saci, este adresat in special clientilor de la bloc / apartamente care efectueaza lucrari in urma carora rezulta moloz. Acesta trebuie pus in saci deoarece nu avem alta posibilitate de al cara / manipula pana la masina. Fie ca incarcati dumneavoastra in masina fie ca il caram noi, greutatea sacilor nu trebuie sa depaseasca 45 kg, in primul rand ca devin greu de manevrat. Care este diferenta intre serviciul e transport cu personal si fara personal? Diferenta este in primul rand de pret. Daca aveti dumneavoastra oameni care sa il incarce atunci pretul transportului va fi mult mai mic. Pretul poate varia de la client la client in functie de etaj, zona, cantitatea detinuta si optiunea pentru echipa noastra. Indiferent de optiunea pe care o alegeti, noi va ajutam indiferent de cantitatea pe care o detineti.

Servicii Transport moloz Brasov vrac cu sau fara personal de incarcare.

Daca lucrarile de demolare, modernizare, zugraveli, reamenajari se efectueaza pe un santier, la curte sau pe oricare alta suprafata plana, molozul nu mai trebuie neaparat depozitat in saci. Acesta se poate lua ca atare cu conditia ca utilitara sa poata fi parcata langa moloz, iar acesta sa fie depozitat intr-un singur loc, intr-o gramada. Ca si la primul serviciu, diferenta personalului de incarcare o face pretul total al transportului.

Apelati cu incredere la serviciile noastre iar noi va ajutam indiferent e cantitatea de moloz detinuta. Pretul transportului il puteti afla contactandu-ne la numarul afisat pe site in prima pagina, unde scrie dispecerat national. Transportul se poate face si in aceeasi zi in functie de disponibilitate.

 

 
error: