Saci moloz

Saci moloz de la amenajari transportam cu Renault master de doua tone din orice bloc al orasului. Putem asigura transport ferestre/usi/vechi pe toata suprafata sectorului 5/6/1/2/3/4. Transportam saci cu deseuri cu dube sau moloz vrac cu containere de 7 metri cubi. Fie ca demolati sau zugraviti un garaj noi va garantam o oferta completa si buna. Va punem la dispozitie dubele noastre de transport impreuna cu baieti care va asigura cobararea in duba a deseurilor. Apelati-ne si gasiti un pret pentru starea dumneavoastra.

Saci moloz din renovari

Saci moloz din renovari transportam cu utilitare. Inchirierea containerelor se onoreaza urmatoarea zi. Comenzile pentru transport moloz si tocarii se fac cu 24 ore inainte. Plata obligatiilor financiare se face la transport. Asiguram transporturi simple tuturor beneficiarilor. Fie ca este vorba de 67 de saci de gunoaie sau doar 21 de saci, ori de mobila veche dintr-un garaj sau 4 t de moloz.

Caram 100 de saci de moloz ? Noi va trimitem utilitara care se ocupa de debarasarea sacilor. Personalul de pe autoutilitara va garanteaza incarcarea sacilor din locul unde sunt. Va transportam si masa din vila atunci cand montati altceva. Orice aveti de evacuat, puteti arunca cu noi.

Scapare usi vechi ? Debarasare usi uzate ? Venim cu Fiat ducato si il descarcam la groapa de gunoi. Dupa cum dorim putem gasi solutia pentru situatia dumneavoastra. Rezolvam orice situatie care se impotriveste in timpul zugravelii, indiferent de proportia acesteia. Transport moloz incarcat in saci sau neambalat de la reabilitare apartament sau de la curatenia din casa. Evacuarile pe care le punem la dispozitie sunt la dispozitie de luni-V de la 8-20.

Daca comandati transport deseuri, transport mobila sau doar debarasare saci moloz noi va stam la dispozitie oriunde. Va sugeram sa ne intrebati pentru a vedea cea mai mica plata. Putem colecta pamant la saci sau ambalat din constructia dvs. Suntem eligibil la orice mutare\evacuare.

saci moloz

saci moloz

One thought on “Saci moloz

  1. Pingback: Transport sector 2 / Mobila / Bagaje / Marfa / 0727656366

Lasă un răspuns

 
error: