Moloz la saci

Transport moloz la saci cu dube mari de 3 t si muncitori pentru manipulare. Servicii de evacuare complete, direct din apartament. Va punem la dispozitie echipa noastra pentru a incarca in locul vostru. Transport moloz la saci din orice sector al orasului. Serviciile le puteti comanda la 0727656366. Moloz la saci, ferestre, usi, parchet, linoleu, sanitare, mobila, etc.

Transport moloz la saci

Serviciul de moloz la saci se completeaza persoanelor fizice. Transport moloz la saci de la o de la un apartament la altul, cu autoutilitare voluminoase. Pentru a muta patul din sector 1 in Obor, sau alte zone, noi va  un transport imediat si cu un cost mic. Echipa noastra de pe masina va asigura incarcarea si descarcarea mobilei. Serviciul nostru de transport frigider ofera transportul in sine si manipularea, demontarea sau montarea obiectelor de mobila revine clientului. Mutam mobila din orice sector catre orice loc din tara sau oras.

moloz la saci

moloz la saci

Evacuare moloz la saci din apartamente. Momentul in care va blocati cu garsoniera plina de vechituri si cutii vechi, are rezolvare la numarul 0727656366. Varianta oferita de noi, inca din 2003, cand am pus pe net un serviciu inezistent, oferim o versiune completa. Respectiv : echipa ce se ocupa de demontarea mobilierului, de incarcare, de mutat. Transportul se asigura cu dube de e,5 t. din orice cartier. Serviciul de transport usa veche fiind accesibil doar pentru capitala.

Debarasare moloz la saci din orice apartament, de la garsoniera sau debara. Debarasam si materiale plastice, haine, presuri, covoare, cratite, masini de spalat, orice. Putem garanta strangerea lucrurilor in saci de rafie. Oamenii fac asta pentru voi, se ocupa de toate necesitatile fizice. Debaraua ta va ramane golita la plecarea noastra.

Inchiriere containere gunoi de 7MC pe o durata de 2-4 zile. Acest serviciu se adreseza pentru santiere, acolo unde se construieste un bloc.

Container construit din fier si are o capacitate de 7 metriC, el fiind carat cu camion special de 18t. Containerul trebuie garat in curtea Clientului sau in fata curtii, in unele sectoare trebuie autorizatie pentru blocarea strazii. In cuva se poate incarca orice fel de materiale, deseuri, beton, placi, etc.

Programarile pentru inchiriere container gunoi se fac cu 1 zi inainte.
Transport moloz la saci de la amenjari case, transport gunoi la saci. Acest transport este disponibil in orice zona al Bucurestiului. Se dedica operatiilor de reamenajare la bloc. Echipa de muncitori trimisa se ocupa de debarasarea sacilor de resturi din locuinta. Ridicam si fereastra inlocuita, mobila uzata sau dulap, lemne, perne. Indiferent de zona in care va aflati vom debarasa deseurl a2a.

Transport moloz la saci, cu personal care strang si incarca mesele vechi sau uzate : galeti, moloaze, plastice, covoare, etc. Acestea vor fi incarcate in autoutilitare si duse la groapa de gunoi. Va scapam de orice obiect uzat.

Transport moloz la saci la groapa de gunoi cu utilitare speciale sau containere gunoaie.

One thought on “Moloz la saci

  1. Pingback: Transport moloz de la constructii - Utilitare - Containere 0727656366

Lasă un răspuns

 
error: