Evacuare moloz Bucuresti

Evacuare moloz Bucuresti

Evacuare moloz Bucuresti

Evacuare moloz Bucuresti de la santiere. Evacuare moloz la saci de la apartmente cu utilitare de 3 tone, plus persoane ce se ocupa de coborare si incarcare in masina. Molozul va fi incarcat in saci de zugravi, greutatea sacului este recomandata la 35-40 kilograme pentru o manipulare normala. Evacuare moloz, usi, tocuri, gerestre, chiveta, wc, cada, electrocasnice sau mobila veche. Solicitati pret la 0727 656 366.

Evacuare moloz Bucuresti si Ilfov

Evacuare moloz la saci sau varsat

Evacuare moloz Bucuresti cu masini de 3,5 tone si muncitori pentru incarcare. Servicii de evacuare intregi, transport din orice sector, de la orice etaj. Va punem la dispozitie echipa pentru a manipula molozul. Transport moloz din orice strada,orice cartier. Transportutile le puteti comanda la 0727656366.

Evacuare moloz  Bucuresti de la amenjari apartamente, transport deseuri varsat. Acest transport este disponibil in orice zona a capitalei. Se adreseaza lucrarilor de zugraveala de la bloc. Echipa de muncitori trimisa se ocupa de coborarea sacilor de molozdin bloc. Ridicam si usa inlocuita, mobila nefolositoare sau polistiren, rafturi, perne. Indiferent de cartierul in care va aflati vom debarasa gunoiul a2a.

Evacuare moloz Bucuresti, cu personal care incarca sacii sau lemnele nefolositaore : cutii, moloaze, banci, haine, etc. Acestea vor fi incarcate in utilitare si duse la groapa de gunoi. Va eliberam de orice obiect uzat. Evacuare moloz la saci,  la groapa de gunoi cu utilitare speciale sau pubela gunoaie.

Evacuare moloz Bucuresti din case sau garsoniere. Ziua in care sunteti cu garsoniera plina de moloz si lemne, poate lua sfarsit cu solutia noastra. Varianta oferita, inca din 2003, cand am oferit un serviciu inezistent, cu o rezolvare completa. Respectiv : oameni calificati ce se ocupa de dezmembrarea dulapurilor, de carat, de transport. Transportul se face cu masini de trei tone din orice strada. Serviciul de colectare mobila veche fiind la dispozitie doar pentru capitala.

Evacuare moloz Bucuresti din orice curte, de la etaj sau pod. Ridicam si materiale lemnoase, paltoane, presuri, parchet, cratite, aragaze, nefolositoare. Putem garanta adunarea lucrurilor in cutii. Baietii fac asta pentru dvs, se ocupa de toate etapele. Garsoniera voastra va ramane complet goala la plecarea muncitorilor.

Evacuare moloz cu container moloz de  7 mc pe o durata limitata. Acest serviciu este recomandat pentru santiere, acolo unde se consolideaza ridica o casa. Containerele sunt din tabla groasa si au un volum de 7MC, el fiind transportat cu un utilaj de 18 tone. Containerul trebuie sa stationeze in curtea santierului sau in fata curtii, in unele zone trebuie autorizatie pentru gararea pe strada. In containere se poate incarca orice fel de moloz, pamant, pietre, caramida, etc. Programarile pentru inchiriere container deseuri se fac cu o zi inainte.

Transport mobilier de la o de la un apartament la altul, cu dube. Pentru a transporta sifonierul din Militari in Obor, sau alte zone, noi va  un transport sigur si cu un pret corect. Echipa noastra de pe masina va garanteaza incarcarea / descarcarea frigiderului. Oferta noastra de mutare mobilier include transportul in sine si incarcarea/descarcarea, demontarea sau montarea obiectelor de mobilier revine stapanului. Transport mobilier din orice sector catre orice destinatie din tara sau oras.

Lasă un răspuns

 
error: