Evacuare mobila veche

Evacuare mobila veche din locuinte sau spatii comerciale. Transport si evacuare mobila veche de la case cu dube mari de 3,5 tone din orice cartier al orasului. Putem presta transport si evacuare mobila veche pt. toata zona capitalei. Evacuare mobila veche cu utilitare si personal asigurat pentru incarcare descarcare, evacuam si alte articole de lemn, metal, sticla, textile, vesela, borcane, etc.

Evacuare mobila veche din apartament

Evacuare mobila veche din apartament cand renovati. Fie ca demolati sau renovati un vila noi va asiguram o oferta sigura si buna. Va punem la incercare masinile noastre de transport impreuna cu baieti care va sustine incarcarea in masina a usilor vechi. Apelati-ne si gasiti oferta pentru conditia ta.

Inchiriere containere moloz, comanda telefonica. Comenzile pentru evacuare mobila veche, transportat moloz si tocarii se fac cu 24 ore inainte. Plata transportului se face la destinatie. Garantam transporturi simple tuturor clientilor. Fie ca este vorba de evacuare mobila veche sau de 96 de saci de moloz sau doar 21 de saci, ori de mobila veche dintr-o casa sau 13 t de deseuri.

Evacuare 70 de saci de deseuri ? Noi va trimitem duba care se ocupa de colectarea sacilor. Personalul de pe duba va garanteaza incarcarea si transportul obiectelor din locul unde sunt. Va transportam si mobilierul din beci atunci cand montati gresie. Orice aveti de transportat, puteti scapa cu noi.

Debarasare moloz la saci vechi ? Aruncare fotolii vechi ? Ridica cu Renault Master si il ducem la groapa de gunoi. Dupa cum observati putem gasi solutia pentru nevoia dvs.. Rezolvam orice situatie care intervine in timpul renovarii, indiferent de marimea acesteia.

Transport moloz pus in saci sau gramada de la reabilitare pereti sau de la adunare din apartament. Colectarile pe care le punem la dispozitie sunt la dispozitie de luni pana vineri de la 8 la 20. Daca solicitati transport mobila veche, aruncare mobila sau transport mobilier ori doar debarasare moloz noi va stam la dispozitie in orice zi. Va solicitam sa ne cautati pentru a obtine cea mai corecta plata.

Putem colecta / evacuare mobila veche din apartamentul dumneavoastra. Suntem dispusi la orice colaborare.

evacuare mobila veche

evacuare mobila veche

 
error: