Evacuare mobila veche din pod

Evacuare mobila veche din pod, mobilierul strans de bunici, unchi sau de noi. Transport si evacuare mobila veche din pod sau moloz de la amenajari cu Mercedes sprinter de trei tone-jumate din orice bloc din orasului. Putem asigura si transport moloz la saci. Oferim oameni pt. incarcat/demontat si transport. Serviciu complet si rapid, suna! Te scapam de mobila, vesela, geamuri, usi, borcane, damigene, etc.

Evacuare mobila veche din podul bunicii

Evacuare mobila veche din podul bunicii, curatenie pod. Caram saci cu gunoi cu dube mari sau pamant vrac cu containere sapte MC. Fie ca daramati sau renovati un apartament noi va garantam o olutie completa si buna. Va punem la incercare masinile noastre de carat impreuna cu muncitori care va sustine incarcarea in utilitara a ferestrelor vechi. Cautati-ne si gasiti un pret pentru cazul ta.

Inchirierea containerelor se onoreaza a2a zi. Comenzile pentru transport moloz la saci se fac cu 24 ore inainte. Achitarea transportului se face la destinatie. Asiguram servicii simple tuturor beneficiarilor. Fie ca este vorba de 91 de saci de moloz sau doar 3 saci, ori de mobila veche dintr-un casa sau 0,9 t de moloz.

Ce facem cu 100 de saci de moloz ? Evacuare mobila veche din Bucuresti ? Noi va trimitem utilitara care se ocupa de ridicarea mobilei/sacilor. Baietii de pe dubita va garanteaza ridicare sacilor din locul unde sunt. Va transportam si deseurile din garaj atunci cand montati altceva. Orice aveti de transportat, puteti arunca cu noi.

Debarasare mobila veche

Debarasare mobila veche ? Debarasare moloz din apartament ? Aruncare canapele vechi ? Debarasam cu Fiat ducato si il transportam la groapa de gunoi. Dupa cum vedeti putem gasi serviciul pentru necesitatea dumneavoastra. Rezolvam orice analiza care intervine in timpul zugravelii, indiferent de marimea acesteia. Transport moloz ambalat in saci sau vrac de la reorganizare locuinta sau de la stragere din beci. Evacuarile pe care le oferim sunt la dispozitie de luni pana vineri de la 8 la 20.

Daca solicitati transport deseuri, transport mobila veche sau doar transport gunoi noi va stam la dispozitie luni-vineri. Va sugeram sa ne intrebati pentru a participa cea mai normala plata. Putem colecta gunoaie vrac sau varsat din imobilul dvs. Suntem dispusi la orice colaborare.

Evacuare mobila veche din pod

Evacuare mobila veche din pod

One thought on “Evacuare mobila veche din pod

  1. Pingback: Evacuare mobila veche din curte / Transport / Debarasare mobila veche

Lasă un răspuns

 
error: