Evacuare mobila veche din apartament

Evacuare mobila veche din apartament cu dube de 3,5 tone din orice zona din orasului. Va demontam mobila, o incarcam si o ducem in locuri special destinate. Te scapam si de alte obiecte din apartament, obiecte de orice natura. Deservicm orice client, chiar si atunci cand aveti doar un obiect, un fotoliu, un pat, o noptiera ! Suna!

Evacuare mobila veche din apartamentul bunicii

Evacuare mobila veche din apartamentul bunicii, golire, incarcare si transport, un serviciu complet. Transportam si saci cu gunoaie cu utilitare sau pamant vrac cu containere de 7 metri cubi. Fie ca daramati sau amenajati un casa noi va garantam o cale completa si buna. Va punem la incercare utilitarele noastre de carat impreuna cu muncitori care va asigura urcarea/coborarea in duba a ferestrelor/mobilei vechi. Apelati-ne si gasiti un cost pentru situatia ta.

Inchiriere containere moloz, se onoreaza a2a zi. Comenzile pentru transport saci moloz se fac cu o zi inainte. Plata serviciilor se face la locatie. Oferim oferte simple tuturor clientilor. Fie ca este vorba de 67 de saci de gunoi sau doar 21 de saci, ori de mobila veche dintr-un pod sau 18 t de deseuri.

Cine ridica 13 de saci de gunoi ? Noi va trimitem duba care se ocupa de colectarea sacilor. Echipa de pe masina va garanteaza manipularea sacilor din locul unde sunt. Va evacuam si scaunele vechi din vila atunci cand montati ceva mai modern. Orice aveti de transportat, puteti transporta cu noi.

Aruncare saci cu moloz ? Ridicare usi uzate ? Venim cu duba si le caram la groapa de gunoi. Dupa cum intelegeti putem gasi solutia pentru necesitatea ta. Rezolvam orice situatie care intervine in timpul renovarii, indiferent de situatia acesteia.

Transport moloz ambalat in saci sau neambalat de la amenajare apartament sau de la stragere din apartament. Serviciile pe care le punem la dispozitie sunt la dispozitie de L/vineri de la 8-20. Daca comandati transport pamant, transport gunoaie sau doar ridicare saci moloz noi va stam la dispozitie luni-vineri. Va solicitam sa ne intrebati pentru a incerca cea mai corecta oferta.

Putem colecta moloz la saci sau varsat din constructia ta. Suntem  la orice colaborare de transport/debarasare/colectare/evacuare mobila veche din apartamentul bunicii.

Evacuare mobila veche din apartament

Evacuare mobila veche din apartament

2 thoughts on “Evacuare mobila veche din apartament

  1. Pingback: Evacuare mobila veche din pod / Transport / Debarasare mobila veche

  2. Pingback: Ce pot face cu mobila bunicii dupa ce s-a mutat

Lasă un răspuns

 
error: