Eliberare apartament de mobila veche

Eliberare apartament de mobila veche

Eliberare apartament de mobila veche

Eliberare apartament de mobila veche complet sau partial. Acest serviciu dispune de personal ce dezmembreaza si incarca mobila in masina, si utilitara de 3 tone. Puteti folosi serviciul pentru aruncarea unei canapele sau pentru golirea unei case de mobila, evacuare mobila cu tot cu continut. Serviciu disponibil pentru Bucuresti si imprejurimi. Idiferent de obiectele de mobila sunati la 0727 656 366.

Eliberare apartament de mobila veche Bucuresti

Golire casa de mobila, total sau partial

Eliberare apartament de mobila veche, cu muncitori care strang si incarca mesele vechi sau uzate : gunoaie, butoaie, lemne, covoare, etc. Acestea vor fi incarcate in autoutilitare si duse la groapa de gunoi. Va scapam de orice obiect vechi. Eliberare apartament de mobila veche la groapa de gunoi cu autoutiliatre speciale sau pubela moloz.

Eliberare apartament de mobila veche sau uzata. Momentul in care va aflati cu garsoniera/apartamentul/casa plina de obiecte nefolositoare si mobilier vechi, are rezolvare la numarul de telefon afizat. Solutia oferita de noi, inca din 2003, cand am conceput un serviciu inezistent, oferim o rezolvare completa. Respectiv : echipa ce se ocupa de demontarea corpurilor, de coborare, de aruncat. Transportul se face cu dube de trei tone din orice sector. Serviciul de evacuare canapea veche fiind accesibil doar pentru Bucuresti.

Eliberare apartament de mobila veche, de la parter sau etaj. Ridica si materiale lemnoase, fete de masa, presuri, covoare, tigai, frigidere, orice. Putem asigura punerea lucrurilor in saci. Muncitorii fac asta pentru voi, se ocupa de toate activitatile. Locuinta dumneavoastra va ramane golita la plecarea echipei.

Transport mobilier cu autoutilitare de 3,5 tone si personal pentru incarcare. Servicii de ridicare intregi, mutare door to door. Va oferim echipa de baieti pentru a manipula in locul vostru. Transport de mobila catre orice strada din oras. transportutile le puteti comanda la 0727656366. Mutare dulapul din sector 1 catre alta zona sau evacuare mobila veche pana la depozitul special. Serviciile de transport mobila noua se completeaza clientilor mici si mijlocii.

Transport mobila de la o locatie la alta, cu dubite acoperite. Pentru a duce patul din sector 1 in Titan, sau alte cartiere, noi va oferim un transport sigur si cu un pret corect. Echipa noastra de pe masina va va face incarcarea si descarcarea mobilierului. Serviciul nostru de mutare frigider ofera transportul in sine si urcare/coborarea, demontarea sau montarea obiectelor de mobila revine stapanului. Urnim mobilier din orice bulevard catre orice zona din tara sau oras.

Inchiriere container moloz de 7 metri cubi pe o durata de 2-4 zile. Acest serviciu se adreseza pentru santiere, acolo unde se construieste un bloc. Containerele sunt din tab;a groasa si are o capacitate de 7MC, el fiind adus cu camion greu de 17t. Containerul trebuie parcat in curtea beneficiarului sau in fata curtii, in unele sectoare trebuie autorizatie pentru blocarea strazii. In containere se poate arunca orice fel de materiale, deseuri, ciment, caramida, etc. Programarile pentru inchiriere pubele moloz se fac cu o zi inainte.

Transport moloz de la reamenajari garsoniere, transport gunoi varsat. Acest transport este la indemana in orice zona al capitalei. Se dedica operatiilor de reamenajare la casa. Echipa de muncitori trimisa se ocupa de debarasarea sacilor de deseuri din bloc. Car moloz, mobila uzata sau polistiren, paturi, paturi. Indiferent de zona in care va aflati vom evacua molozul a doua zi.

Lasă un răspuns

 
error: