Curatenie magazie

Curatenie magazie? Nu are rost sa cautati zilieri pe strada. Venim noi cu solutii pentru problema dumneavoastra. Servicii de curatenie in magazie sau garaj. Serviciile noastre includ : personal pentru strangere si incarcare, transport la groapa de gunoi a deseurilor ridicate. Programeaza-te la numarul afisat.

Curatenie magazie Bucuresti

Curatenie magazie Bucuresti. Transport gunoi cu dube mari de 2 tone si baieti pentru incarcare/descarcare. Servicii de ridicare intregi, mutare door to door. Va oferim echipa de muncitori pentru a manipula in locul dvs.. Transport moloz din orice sector al orasului. transportutile le puteti comanda la 0727656366. Mutam dulapul din sector 4 catre alta strada sau debarasare mobila veche pana la centrul de distrugere. Serviciile de transport mobilier se completeaza persoanelor fizice.

Transport mobilier de la o un cartier la altul, cu masini acoperite. Pentru a muta dulapul din Rahova in Titan, sau alte zone, noi va garantam un transport sigur si cu un cost mic. Echipa noastra de pe duba va rezolva incarcarea si descarcarea canapelei. Serviciul nostru de transport bagaje reflecta transportul in sine si incarcarea/descarcarea, demontarea sau montarea corpurilor de mobila revine beneficiarului. Urnim mobilier din orice sector catre orice zona din tara sau oras.

Evacuare mobilier vechi din poduri. Ziua in care va blocati cu casa plina de vechituri si mobilier vechi, are rezolvare la numarul 0727656366. Varianta oferita acum, inca din 2003, cand am conceput un serviciu inezistent, prestam o rezolvare completa. Respectiv : personal ce se ocupa de dezmembrarea mobilei, de carat, de mutat. Transportul se face cu utilitare de e,5 t. din orice sector. Serviciul de debarasare marfa veche fiind la dispozitie doar pentru Bucuresti.

Curatenie magazie ? Debarasare deseuri din orice curte, de la garsoniera sau pod. Evacuam si materiale textile, saci, perdele, linoleu, oale, masini de spalat, diverse. Putem garanta strangerea lucrurilor in cutii. Oamenii fac asta pentru tine, se ocupa de toate activitatile. Locuinta ta va ramane curata la plecarea oamenilor.

Curatenie magazie ? Inchiriere container gunoi de 7 metri cubi pe o stationare de trei zile. Acest serviciu este dedicat pentru lucrari mari, acolo unde se construieste o casa. Containerele sunt din metale si are o cuva de 7 metri cubi, el fiind cmutat cu un utilaj de tonaj de 18t. Containerul trebuie garat in curtea proprietarului sau in fata imobilului, in unele cartiere trebuie autorizatie pentru blocarea strazii. In containere se poate depozita orice fel de deseuri, deseuri, pietre, radacini, etc. Cererile pentru inchiriere containere moloz se fac cu o zi inainte.

Curatenie magazie ? Transport deseuri de la contructii case, transport deseuri varsat. Acest serviciu este la indemana in orice cartier a Bucurestiului. Se dedica situatiilor de amenajare la garsoniera. Echipa de incarcatori trimisa se ocupa de cararea sacilor de deseuri din apartament. Ridicam si fereastra inlocuita, mobila uzata sau gresie, paturi, covoare. Indiferent de aleea in care va aflati vom evacua deseurl a2a.

Curatenie in curte, cu personal care strang si incarca borcane vechi sau degradate : gunoaie, cufere, plastice, presuri, etc. Acestea vor fi incarcate in masini si duse la groapa de gunoi. Va evacuam de orice obiect stricat. Transport gunoaie la groapa de gunoi cu utilitare speciale sau containere deseuri.

curatenie magazie

curatenie magazie

Lasă un răspuns

 
error: