Cum inchiriez un container moloz?

Cum inchiriez un container moloz? Procedura nu deloc complicata asa cum, poate, pare la prima vedere. Firma noastra iti poate pune la dispozitie o bena de 7 metri cubi cu conditia ca adresa de livrare sa se afle in Bucuresti. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa ne contactezi telefonic. Ne precizezi ce lucrare doresti sa incepi si ziua in care ai nevoie de container. Este indicat sa ne suni cu 24 de ore in avans pentru a face comanda. Astfel, vei avea garantia ca nu vei ramane fara bena cand ai demarat proiectul. Containerul este din fier gros si va stationa pe proprietatea ta sau pe domeniul public pe o perioada de 1-3 zile. Te vei ocupa personal de umplere, iar noi de golire la groapa de gunoi. In bena poti depozita orice material care nu este periculos pentru mediul inconjurator: moloz, resturi menajere, pamant, nisip, plastic, fier, lemn, pietre, vechituri, etc..

Cum inchiriez un container moloz de 7 metri cubi?

Cum inchiriez un container moloz?

Cum inchiriez un container moloz?

Cum inchiriez un container moloz? Daca optezi pentru firma noastra, vei primi bena in cel mult 24 de ore cu un simplu apel telefonic. In cazul in care esti implicat intr-un proiect de anvergura cum ar fi demolarea sau constructia unei cladiri, renovarea unui bloc, curatenia intr-un parc, etc., ai nevoie, fara discutie, de un container cu o capacitate de 7 metri cubi. Noi ti-l inchiriem pentru cel mult 3 zile, insa daca il umpli mai devreme nu este nici o problema. Il putem descarca la groapa chiar si de mai multe ori pe parcusul a 24 de ore, situatia in care vei obtine anumite reduceri. Acest serviciu este destinat tuturor persoanelor fizice si juridice din Bucuresti care au nevoie de o bena in care sa depoziteze moloz. gunoi, materiale de constructii, etc..

Cum inchiriez un container moloz? Legea te obliga, inainte sa incepi o lucrare, sa inchei un contract cu o firma care sa iti asigure transportul deseurilor in locurile special amenajate. De precizat ca daca darami un perete sau schimbi gresia si faianta din bucatarie, nu ai nevoie de o bena. In acest caz, molozul va fi ridicat la saci de muncitorii nostri si transportat la groapa de gunoi cu o utilitara de 3.5 tone. Containerul este destinat proiectelor de anvergura in urma carora rezulta tone de mizerie. Poate stationa in curtea ta sau pe domeniul public, insa cu acordul autoritatilor si fara sa fie incurcata circulatia.

Cum inchiriez un container moloz? Suna cu 24 de ore in avans la firma noastra si poti considera problema ca si rezolvata. Plata pentru bena se face la livrare, cash. Avem rugamintea sa fim contactati in momentul in care se va umple pentru a asigura golirea in locurile special amenajate. Containerul iti este inchiriat pentru cel mult trei zile, insa daca este vorba de o situatie exceptionala, perioada poate fi prelungita fara absolut nici o problema. Scopul principal este sa iti oferim un serviciu de inchiriere container moloz de calitate ridicata, care sa iti depaseasca asteptarile. Bena este livrata si carata la groapa de gunoi cu un utilaj special de 18 tone.

 
error: