Colectare 17 de saci de moloz

Colectare 17 de saci de moloz ? Transport moloz la saci/varsat cu Fiat ducato de trei tone-jumate din orice locuinta din orasului. Putem garanta transport moloz pe toata raza capitalei. Caram saci cu moloz/gunoi cu dube, sau pamant varsat cu containere de 7 metri cubi. Fie ca demolati sau reamenajati un garsoniera noi va asiguram o olutie completa si buna.

Colectare 17 de saci de moloz

Va punem la dispozitie dubele noastre de carat impreuna cu baieti care va asigura incarcarea in autoutilitara a deseurilor. Sunati-ne si gasiti  o valoare pentru situatia de fata. Transportul de moloz se comanda telefonic. Comenzile pentru transportat moloz si tocarii se fac cu o zi inainte.

Plata erviciilor se face la locatie. Oferim transporturi simple tuturor clientilor. Fie ca este vorba de 68 de saci de deseuri sau doar 45 de saci, ori de mobila uzata dintr-un beci sau 1 T de moloz. Colectare 17 de saci de moloz ? Noi va trimitem utilitara care se ocupa de evacuarea sacilor. Personalul de pe duba va garanteaza ridicare sacilor din locul unde sunt.

Va evacuam si borcanele din apartament atunci cand montati gresie. Orice aveti de transportat, puteti scapa cu noi. Debarasare saci cu moloz ? Aruncare cazi vechi ? Transporta cu autoutilitara si il ducem la groapa de gunoi. Dupa cum intelegeti putem gasi serviciul pentru necesitatea dumneavoastra. Rezolvam orice nevoie care apare in timpul renovarii, indiferent de dimensiunea acesteia.

Transport moloz in saci sau vrac de la reorganizare perete sau de la adunare din casa. Debarasarile pe care le punem la dispozitie sunt la dispozitie de L-V de la 8-20. Daca solicitati transport deseuri, transport gunoaie sau doar ridicare gunoi noi va stam la dispozitie luni-vineri. Va rugam sa ne cautati pentru a incerca cea mai mica suma. Putem transporta gunoaie vrac sau vrac din constructia dumneavoastra. Suntem dornici la orice debarasare.

Colectare 17 de saci de moloz

Colectare 17 de saci de moloz

One thought on “Colectare 17 de saci de moloz

  1. Pingback: Colectarea molozului - Transport moloz / Transport saci moloz

Lasă un răspuns

 
error: