Car moloz

Car moloz de la amenajari si renovari cu utilitare de 3,5 tone si personal asigurat pentru incarcare. Serviciile oferite sunt disponibile in Bucuresti si limitrof. Car moloz la saci, saci de maxim 40 de kilograme, tocarii, usi, ferestre, linoleu, mobila veche, etc. Car orice cantitate de moloz, de la 5 saci, ne putem deplasa si pentru o usa, un pat sau o noptiera. Suna la 0727656366.

car moloz la saci

car moloz

Car moloz la saci Bucuresti

Car moloz din orice locuinta, de la etaj sau pod. Evacuam si materiale metalice, fete de masa, paturi, covoare, borcane, chiuvete, nefolositoare. Putem asigura punerea obiectelor in saci. Oamenii fac asta pentru voi, se ocupa de toate activitatile. Debaraua voastra va ramane curata la plecarea oamenilor.

Car moloz de la amenjari apartamente, transport moloz vrac. Acest transport este la indemana in orice strada a Bucurestiului. Se adreseaza lucrarilor de zugraveala la garsoniera. Echipa de meseriasi trimisa se ocupa de debarasarea sacilor de resturi din apartament. Ridicam si mobila inlocuita, mobila nefolositoare sau scaun, rafturi, paturi. Indiferent de strada in care va aflati vom debarasa deseurl a2a. Curatenie in pod, cu personal care strang si incarca borcane vechi sau uzate : cutii, cufere, plastice, covoare, etc. Acestea vor fi incarcate in masini si duse la groapa de gunoi. Va scapam de orice obiect vechi.Car moloz la groapa de gunoi cu containere speciale sau containere deseuri.

Car moloz cu containere 7 mc

Car moloz cu containere de 7 metri cubi. Containerele se inchiriaza pe o perioada de 1-3 zile, comanda telefonic. Se pot livra oriunde in Bucuresti, incarcarea revine solicitantului. Se livreaza de luni pana sambata, in cursul diminetii. Inchiriere container moloz la cel mai bun pret.

Transport moloz orice sector cu dubite de 3 tone si personal pentru incarcare. Servicii de transport complete, relocare dintr-un sector in altul. Va trimitem echipa de baieti pentru a incarca in locul dumneavoastra. Transport de moloz catre orice zona a orasului. Serviciile le puteti comanda la 0727656366. Mutam canapeua din sector 3 catre alta zona sau transport mobila veche pana la depozitul special. Serviciul de transport mobila noua se completeaza clientilor mici si mijlocii.
Transport mobila de la o locatie la alta, cu dube mari. Pentru a duce mobilierul din militari in sector 6, sau alte zone, noi va  un transport imediat si cu un pret corect. Echipa noastra de pe autoutilitara va garanteaza incarcarea si descarcarea dulapului. Oferta noastra de relocare frigider include transportul in sine si urcare/coborarea, demontarea sau montarea obiectelor de mobilier revine proprietarului.

Transportam mobila din orice zona catre orice zona din tara sau oras. Evacuare mobilier vechi din birouri. Momentul in care va aflati cu pivnita plina de obiecte vechi si lucruri vechi, are rezolvare la numarul 0727656366. Solutia oferita de noi, inca din 2003, cand am conceput un serviciu inezistent, prestam o varianta completa. Respectiv : baieti ce se ocupa de demontarea mobilei, de carat, de aruncat. Transportul se face cu autoutilitare de trei tone din orice bulevard. Serviciul de ridicare usa veche fiind accesibil doar pentru Bucuresti.

 
error: